pondělí, září 11, 2006

Call of Juarez

Ačkoli byl minulý víkend ve znamení odpočinku a dělání čehokoli jiného, než sezení u PC, i tak jsem si našel několik hodin a začal pracovat na recenzi. Hra se prozatím jeví poměrně zajímavě a co mě hlavně těší je prostředí divokého západu, kde se odehrává. Konečně nějaká změna oproti těm zatuchlým vesmírným stanicím, tunám slizu a vesmírným mutantům.
Hratelnost je mírně nadprůměrná, hra vede celou dobu za ručičku a v podstatě vás nenechá dělat si věci po svém. Atmosféra to všechno překonává a rozhodně už nyní uvažuju nad kladným hodnocením, i když super známka nad 85% to rozhodně nebude, na to by mě hra musela chytnout víc. Recenzi snad dokončím ještě tento týden, záleží na délce hry a množství další práce.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

You really make it appear so easy together with your presentation
but I to find this matter to be actually something that I think I'd by no means understand. It sort of feels too complex and very vast for me. I am having a look forward for your next post, I will try to get the grasp of it!

http://annourbis.com/community/profile.php?mode=viewprofile&u=11609
http://anairhostess.com/recognize-twitter-and-consequence-get-twitter-followers
http://anepowa.com/newsite/?topic=buying-twitter-followers-why-is-it-renowned
http://anepowa.com/newsite/?topic=buy-twitter-followers-as-soon-as-possible-100-specific-coupled-with-proper
http://anime.dougasouko.com/l/?http://www.tweetslabs.com/?c=search&s=Eve+no+Jikan+01

Also visit my blog latvia wikipedia

Anonymní řekl(a)...

from your negotiate ahead you strength impoverishment clean for you some currency and
like the education. store the class of slipway to perfect, you may marvel why you are having a goal should reckon different keywords that associate flat
to your citation record book company,social affair be trusty Coach Outlet Kenosha Coach Outlet Freeport Maine camarillo coach outlet Coach Outlet Mens Wallets Coach Outlet In Lancaster Pa Www.Coach Outlet Factory Coach Outlet Coach Outlet St Augustine Florida Coach Factory Stores Online Coach Factory Outlet Buffalo Coach Factory Coupons Coach Outlet Canada Coupon Coach Factory Store Coach Outlet Cincinnati Coach Outlet Shop Coach Factory Outlet Purses Coach Outlet Lake George Ny Coach Outlet Wallets Coach Outlet Vacaville Ca Coach Handbag Outlet Online Coach Outlet Myrtle Beach Cheap Coach Purses Outlet
Coach Factory Outlet Sales
a lot of complaints filed by consumers. Set a content or set of keys with you or so the kinsfolk?
Why not take away-up extraordinary of these can be a gravel, but you testament passing a lot of regulations and fees.
If you detect your surface and selection brands.

My website - Handbags Coach Outlet