pondělí, prosince 11, 2006

radioblogclub.com

Při ranním prolézání nejzajímavějších článků na Linkuj.cz jsem narazil na zajímavý odkaz. Jedná se v podstatě o vlastní rádio na přání - radioblogclub.com

Vše funguje přes webovou stránku, kde je integrován flashový přehrávač. Přes vyhledávač si najdete skladby, které máte chuť si poslechnout, ty si můžete řadit do playlistů. Tyto je pak možné posílat dalším lidem. Stránka vám je dokonce podle toho co posloucháte schopna nabídnout podobnou hudbu.

Na rozdíl od last.fm jsou skladby kompletní, nejedná se tedy pouze o ukázky. Zásoba hudby je tady slušná, s českými skupinami už je to horší. Kvalita je ucházející, i když pro audiomaniaky to samozřejmě není (ale je to zdarma, co by jste chtěli, že). Pár skladeb mi hlásilo error, nejdou přehrát. Skladby se dají jednoduše integrovat na vlastní web, třeba do blogu - skvělá funkce.

Osobně mě tento web hodně příjemně překvapil a dá se s ním příjemně vyhrát. Po dlouhé době se zase objevila služba, která jednoduše a pohodlně přináší hudbu blíže k uživatelům.

Jak vypadá integrace do blogu vidíte zde, příjemný poslech :)

Žádné komentáře: