středa, září 20, 2006

Házet hrách na stěnu...

S některýma lidma je to těžké a s některýma ještě těžší.
Pro GamePark občas dělám rozhovory se zajímavými lidmi, kteří se pohybují v zákulisí celého projektu - většinou jde o adminy starající se o jednotlivé hry. S první čtveřicí nebyly vůbec žádné problémy, během několika dnů byl vždy celý rozhovor hotov Čtenost nadprůměrně vysoká, komunita spokojená, že poznala lidi, kteří se o ně starají.

V květnu přišel na řadu admin Call of Duty s nickem Kratas. Znali jsme se osobně, je to už starší člověk (přes 30 let), takže jsem během jednoho dne zpracoval otázky a poslal mu je v půlce května na vypracování. Po přibližně 14 dnech následovala první urgence, kdy bude dílo hotovo. Tehdy se mnou Kratas jeste komunikoval a tak tomu bylo po další přibližně 2 měsíce, průběžně jsme se domlouvali na tom, že otázky má zodpovězeny a vázne to jenom na fotkách.

Potom přišel v půlce července zlom a po mailu, kde mi slíbil, že v neděli mi to 100% pošle už se mi neozval. Psal jsem mu od té doby několikrát na ICQ (vždy když ho měl zaplé), několikrát jsem mu pro jistotu poslal i e-mail. Už to bude 2 měsíce a dodnes od něj nemám žádnou odpověď, žádnou byť negativní reakci.

Nedokážu tento typ lidí a jejich chování pochopit.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

není jedinej, takovydle lidi nesnášim