pátek, ledna 30, 2009

Nakupni-dum.cz - pozor na podvodníky!

Koncem minulého roku, týden před vánoci, jsem z Nákupního domu.cz objednal ještě posledních pár dárků - pěkné hračky pro synovce. Přijít do vánoc měly v pohodě, ostatně jsem schválně vybral zboží skladem a ostatní on-line obchody slibovaly bezproblémové doručení zboží do vánoc ještě o den později.

Dárky ale bohužel do 24.12. nedorazily, ale protože byly tzv. nad plán, zase tolik to nemrzelo. Pustil jsem to z hlavy s tím, že prostě přijdou začátkem ledna. Až tento týden jsem si na ně zase vzpomněl a napsal milým prodejcům, kdy a zda vůbec můžu jejich doručení očekávat. Nyní je to od odeslání e-mailu 48 hodin a stále marně čekám na odpověď, které se zřejmě už nikdy nedočkám.

Nákupům z uvedeného e-shopu se proto zdaleka vyhněte a dejte o tom raději vědět i svým známým. Podvodníků a šejdířů je na internetu pořád více než dost.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Bohužel mám obdobnou zkušenost. Od dodavatele tohoto obchodu jsem byl informován, že tento obchod neudržuje aktuálnost svých stránek, proto s ním ukončil spolupráci a objednané zboží nebude doručeno, přestože byla odeslána potvrzená objednávka.

Anonymní řekl(a)...

Nákupni-dum.cz provozuje od ledna 2009 nový vlastník společnost Nakupní dům s.r.o. Původní vlastník shopu Tomáš Valach přivedl celou firmu a e-shop do finančníách problémů a likvidace, protože ji vytuneloval. Dneska obchod funguje na novém moderním systému a spolupracuje jenom s ověřenými dodavateli. Zboží si můžete objednat bez rizika.